Het juiste beeld en geluid op het juiste moment

Audio

Of het nu gaat om een podcast of een complete radio uitzending: Mus-AV heeft de ervaring en know-how om uw audioproject snel en professioneel te verzorgen. Enkele andere voorbeelden: een radio commercial, bedrijfsradio, uw voice-response systeem, een audio-herinnering met fragmenten of gelukwensen van (ex-) collega’s, werkelijk alles is mogelijk. Onze technici, stemmen, redactiemedewerkers en producenten kunnen uw wensen binnen vrijwel elk budget realiseren.

Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring in het verzorgen van audio producties, zoals bij RTV Hoorn, waar door ons ruim 20 jaar wekelijks een jeugdprogramma geproduceerd werd. In 1997 is dit programma zelfs uitgeroepen als beste radioprogramma voor Lokale Omroepen van Nederland

Video

Of het nu gaat om een virtuele rondleiding door uw huis, uw huwelijk of een complete bedrijfsfilm. Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring met het vastleggen van de meest uiteenlopende onderwerpen en situaties.

Door gebruik te maken van modernste apparatuur kunnen wij uw project snel en professioneel vervaardigen op vrijwel elk gewenst formaat. De afwerking kan op vrijwel elke media die beschikbaar is, ook op professionele standaards zoals Betacam, XDCAM en natuurlijk alle internetformaten.

Grote bedrijven en instellingen zoals Zorgverzekeraar CZ, de Hogeschool van Amsterdam, Zorggroep Solis en Scouting Nederland, maar ook het MKB en particulieren behoren tot onze klantenkring.

Een greep uit de gevarieerde klantenkring waar Mus-AV producties voor heeft verzorgd en ondersteund:

 

kpanel
Wij zijn er trots op een aantal video-boodschappen te hebben mogen opnemen met H.K.H. Koningin Maxima.