Samenwerken aan uw ICT voorzieningen

Propositie

Uw bedrijf vraagt om ondersteuning door de juiste ICT oplossingen. Mus-IT kan u hierbij op professionele wijze van dienst zijn. Mus-IT is een bedrijf dat binnen de ICT-markt zich richt op het midden- en klein bedrijf (MKB) met diensten als systeembeheer en verkoop van hardware en software. Daarnaast verzorgen we ICT Projectmanagement voor grotere bedrijven/instellingen, met name in het onderwijs en de gezondheidszorg.

Mus-IT stelt samen met u de specificatie op en maakt een analyse van de bedrijfsprocessen. Op basis van de specificatie worden de systemen samengesteld en opgeleverd. Waar mogelijk wordt gebruik gemaakt van standaard software en hardware. Het product dat Mus-IT oplevert is goed gedocumenteerd, inzichtelijk en grondig getest. Hierdoor is onderhoud door eventuele andere partijen eenvoudig te realiseren. Mus-IT levert nazorg op maat.

Indien gewenst levert Mus-IT de integrale uitvoering van (complexe) ICT projecten inclusief hardware, opleiding, etc. Hierbij kunt u denken aan het ontwerpen en aanleggen van bijvoorbeeld netwerkstructuren en het dagelijks beheer van computers, servers en aanverwante apparatuur. Tevens kan Mus-IT deze apparatuur tegen zeer scherpe prijzen leveren.

Mus-IT voert haar projecten uit volgens moderne projectmanagementmethodieken zoals PRINCE2, IPMA en Agile. Belangrijk is dat we alleen de beste onderdelen uit de verschillende methodieken nemen en deze toepassen op uw specifieke situatie. We voorkomen daarbij een ‘waterhoofd’ waarbij er meer tijd gaat zitten in het volgen van een methodiek dan aan de uitvoering van het project.

Mus-IT kan veel kleine en grote bedrijven en instellingen tot haar klantenkring rekenen:

Certificeringen