Gratis: MKB Quickscan

Vastlopende computers,¬†onvindbare documenten, een slecht functionerend netwerk: elk bedrijf heeft zo zijn eigen problemen bij het gebruik van ICT-apparatuur. En het is niet altijd makkelijk zelf de vinger op de zere plek te leggen. Misschien vraagt u zich af hoe het met de beveiliging zit. Kunnen hackers bijvoorbeeld via het internet bij uw bedrijfsadministratie komen? Zijn uw PC’s en de server voldoende beschermd tegen virussen? Geeft u niet te veel geld uit aan uw automatisering? Allemaal vragen die beantwoord kunnen worden tijdens een simpele controle. Daarom introduceert Mus-IT de MKB Quickscan.

Een van onze professionals brengt uw automatisering in kaart en maakt een grondige analyse van alle ins en outs. Denk daarbij aan een rapport over de status van het computernetwerk, hardware en software, de beveiliging van uw internet connectie, interne veiligheid, diefstal gevoeligheid, back-up voorzieningen, et cetera. Aan de hand van dit rapport wordt een aanbeveling opgesteld, met daarin de eventuele verbeterpunten. Mus-IT maakt bovendien een op maat gesneden offerte om deze punten aan te pakken.

De MKB Quickscan wordt kosteloos en geheel vrijblijvend uitgevoerd bij alle bedrijven/instellingen in de regio West-Friesland. Als u elders gevestigd bent, worden alleen de vervoers-kosten in rekening gebracht. Als u gebruik wilt maken van de GRATIS MKB Quickscan voor uw bedrijf, bel dan met Arthur Hergarden op telefoonnummer: 0229-272978 voor een afspraak.

Tags: