Musgroep kan u op een professionele wijze van dienst zijn met al uw wensen op audiovisueel gebied. Of het nu gaat om een registratie van een toneelstuk of musical, een bedrijfsfilm, een virtuele rondleiding door uw huis of een presentatie multimediaal ondersteunen, alles is mogelijk.

Ook op het gebied van geluid kunnen wij u op vrijwel alle gebieden van dienst zijn. U kan hierbij denken aan bijvoorbeeld een demo-cd van een muziekgroep, radio reclame of muziek gecombineerd met berichten als uw klanten in de wacht staan via de telefoon, achtergrondmuziek voor uw winkel, enzovoort.

Mus-AV maakt gebruik van de modernste apparatuur en programmatuur om uw productie zo efficient en tegen lage kosten te kunnen vervaardigen. We kunnen bijvoorbeeld uw videoproject op HD (blu-ray) kwaliteit afwerken, maar ook op CD, DVD en alle internetformaten. Door een nauwe samenwerking met zusterbedrijf Mus-IT kunnen we uw internet presentatie op snelle servers plaatsen, zodat u ook hier geen omkijken naar heeft.

Voor grote studioproducties werken we samen met Desmet Studio’s in Amsterdam.