Audio

Of het nu gaat om een demo-CD van een bandje of een complete radio uitzending: Mus-AV heeft de ervaring en know-how om uw audioproject snel en professioneel te verzorgen. Enkele andere voorbeelden: een radio commercial, bedrijfsradio, uw voice-response systeem, een herinnerings-CD met fragmenten of gelukwensen van (ex-) collega’s, werkelijk alles is mogelijk. Onze technici, stemmen, redactiemedewerkers en producenten kunnen uw wensen binnen vrijwel elk budget realiseren.

Door samenwerking met kleine en grote studio’s, zoals Desmet Studio’s in Amsterdam, kunnen we elk project voor u realiseren. Mus-AV werkt met de laatste technieken op het gebied van audio (post-) productie en kan uw wensen op vrijwel alle formaten leveren, zowel digitaal als analoog en op bijna alle media die voorhanden zijn.

ridderzaal kohnstammzaal1

Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring in het verzorgen van audio producties, zoals bij RTV Hoorn, waar door ons een wekelijks jeugdprogramma geproduceerd werd. In 1997 is dit programma zelfs uitgeroepen als beste radioprogramma voor Lokale Omroepen van Nederland!

Grote bedrijven en instellingen zoals de Hogeschool van Amsterdam en Yachtgroup hebben al gebruik gemaakt van diensten van onze medewerkers.