Video

Of het nu gaat om een virtuele rondleiding door uw huis, uw huwelijk of een complete bedrijfsfilm. Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring met het vastleggen van de meest uiteenlopende onderwerpen en situaties.

Door gebruik te maken van modernste apparatuur kunnen wij uw project snel en professioneel vervaardigen op vrijwel elk gewenst formaat. De afwerking kan op vrijwel elke media die beschikbaar is zoals CD, DVD, Blu-ray, maar ook professionele standaards zoals Betacam, XDCAM en natuurlijk alle internetformaten.

Onze camera’s zijn zeer lichtgevoelig, waardoor het gebruik van (storende) videolampen niet of nauwelijks noodzakelijk is. De beelden worden natuurgetrouw en super scherp vastgelegd. Daarnaast wordt elke productie zo nodig op kleur gecorrigeerd zodat uw video er altijd sprankelijk uit zal zien.

kpanel

Grote bedrijven en instellingen zoals Zorgverzekeraar CZ, de Hogeschool van Amsterdam, Zorggroep Solis en Scouting Nederland, maar ook het MKB en particulieren maken regelmatig gebruik van onze diensten.

Natuurlijk valt er nog veel meer te vertellen en kunnen we nog veel meer voorbeelden laten zien dan op deze website past.

maximaMusgroep is er trots op een aantal maal videoboodschappen te hebben mogen opnemen met H.K.H. Koningin Maxima.