Waar een klein ICT-bedrijf

groots in kan uitblinken

Overgenomen uit: bedrijvengids Hoorn, editie 2007

Onder de noemer van zijn bedrijf Mus-IT biedt Arthur Hergarden al meer dan een decennium automatiseringsdiensten aan een gevarieerde klantenkring. Voor die tijd deed hij ruim tien jaar ervaring op in de ICT als systeem/netwerkbeheerder en later projectmanager bij kleine en grote organisaties, zoals de Postbank en Randstad.

Mus-IT biedt allround automatiseringsservice

“De service van Mus-IT loopt uiteen van advies over de aanschaf van hard- en software tot de aanleg van complete netwerken inclusief onderhoud en beheer, of ICT projectmanagement voor grote bedrijven en instellingen,” belicht Arthur. “Er is tegenwoordig nauwelijks nog een bedrijfstak te bedenken die niet afhankelijk is van de computer. Vandaar dat mijn klanten kunnen vertrouwen op een zo hoog mogelijke beschikbaarheid van de ICT voorzieningen.”

All round

Mus-IT is actief in gevarieerde branches, zoals onder andere catering, radio- en televisiestudio’s, scheepsbouw, een investeringsbank, enzovoort. Ook grote bedrijven als de Hogeschool van Amsterdam, Nuon en het ministerie van VROM behoren tot de klantenkring. Jarenlange knowhow én de nodige certificeringen vormen een uitstekend fundament onder de kwaliteit die Arthur zijn klanten biedt.

Maatwerkadvies

Arthur geeft gericht advies over de aanschaf van hard- en software. “Dat begint bij een grondig intakegesprek om precies af te tasten wat iemands ICT-wensen zijn. Het is namelijk zonde om te investeren in overbodige toepassingen, want dat drijft de kosten onnodig op,” zegt de ICT-professional nuchter. Ongestoord werken is belangrijk. “In deze snelle tijden mag een bedrijfsvoering niet stagneren vanwege automatiseringsproblemen. Vandaar dat de onderhoudscontracten van Mus-IT snelle service garanderen.”