Autocue

Iemand die voor de camera of een zaal moet spreken, heeft niet altijd de mogelijkheid om alle tekst uit het hoofd te leren. Vaak is er weinig tijd, een lange tekst of is de presentatie in een vreemde taal.

Door het gebruiken van een autocue kan een tekst vlot en professioneel worden opgenomen of gepresenteerd, iemand hoeft zich alleen te concentreren op de manier waarop hij/zij over komt. De tekst kan gewoon worden gelezen. Bij opnames wordt hierdoor een grote tijdwinst behaald, het hoeft minder vaak opnieuw en ook de montage is sneller klaar. Bij presentaties voor een zaal is er veel minder voorbereidingstijd nodig. Kortom: een betere presentatie voor minder kosten.

Musgroep kan uw opnames of presentaties ondersteunen met een professionele autocue. Deze autocue is geschikt voor zowel binnen als buiten. De cameraset is geschikt voor vrijwel alle soorten ENG camera’s. De presentatieafstand werkt tot ongeveer 10 meter van de spiegel. Indien gewenst kan de autocue geleverd worden met een laptop, meerdere schermen en/of een operator.

Uiteraard kunnen we ook de volledige opname voor u verzorgen inclusief camera, licht en geluid en deze professioneel bewerken naar het gewenste eindproduct.

obamaautocue