Portofoons

Heeft u tijdelijk een aantal portofoons nodig voor bijvoorbeeld conferenties, bewaking of evenement, dan kunnen wij u hiermee van dienst zijn. Een portofoon (professionele walki-talkie) is een handzaam apparaat waarmee u met uw medewerkers kunt communiceren.

Het verschil met de mobiele telefoon is dat het u geen belminuten kost, de communicatielijnen altijd open staan en dat, indien gewenst, iedereen van uw organisatie mee kan luisteren. U kunt met onze apparatuur 16 verschillende communicatiekanalen gebruiken, indien gewenst in combinatie met een centrale basispost die bijvoorbeeld in een huis, portocabin of auto geplaatst kan worden.

Het bereik van de portfooons is enkele kilometers. In combinatie met een zg. repeater (steunzender) kan dit bereik aanzienlijk vergroot worden. Het een en ander is sterk afhankelijk van de omgeving, bebouwing, etc.

Ook verhuren we mobilofoons die bijvoorbeeld in een auto gemonteerd kunnen worden. Hiermee is een veel groter bereik mogelijk en uiteraard werken de mobilofoons samen met de portofoons.

Onze mobilofoons en portofoons werken in de VHF of UHF band en vallen onder een speciale zendvergunning die u kosteloos bijgeleverd krijgt. Hierdoor is de kans op storing van andere gebruikers minimaal en heeft u geen last van LPD, PMR of soortgelijke systemen.

 

tk-3202